Slachtofferinformatie.nl Letselschade - No Cure No Pay - terecht of onterecht? /**/

ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home
Slachtofferinformatie.nl Letselschade - No Cure No Pay - terecht of onterecht?

Nieuws: Tros Radar over No Cure No Pay. Bekijk de uitzending.

Welkom op deze site.

Naar aanleiding van de uitzending van Tros Radar, heeft Victory Juridisch Advies deze website gemaakt. Dit kantoor is gespecialiseerd in letselschade. Heeft u vragen, mail deze dan gerust, het kost u niets.

Het slachtoffer met een letselschadezaak blijkt in de praktijk vaak onjuist voorgelicht over de (on)mogelijkheden in zijn of haar zaak. De voorlichting die een slachtoffer krijgt heeft directe invloed op de keuze van de belangenbehartiger en de contractskeuze. Het slachtoffer welke na een ongeval probeert te revalideren is zeer gevoelig voor advies van een (letselschade)expert. Hij gaat af op het advies van zijn assurantietussenpersoon of probeert bijvoorbeeld via het internet een letselschadespecialist te vinden. Helaas blijkt dat er nogal wat kaf onder het koren is en vele slachtoffers krijgen na verloop van tijd spijt van hun keuze. Toenemende kennis van hoe het alllemaal kan en mag zijn hier vaak de oorzaak van. In de praktijk weet het slachtoffer vaak niet hoe hij onder het eenmaal gesloten contract uit kan komen. Angst en onkunde zorgen er vaak voor dat men toch maar berust in de eerder gemaakte keuze en er maar het beste van hoopt.

Wij hebben getracht u bij het maken van de diverse keuzes een onafhankelijk hulpmiddel te bieden. Natuurlijk kunnen wij niet uitputtend op elk onderwerp ingaan maar wij hopen u hiermee toch op weg te helpen. Er zullen een aantal partijen zijn die het niet eens zijn met de stellingen zoals die op deze site naar voren worden gebracht. Wij vragen deze partijen ons hun inzichten te verschaffen en zijn bereid tot het wijzigen van diverse punten mochten de argumenten hier aanleiding toe geven. Let wel, wij zijn geen tegenstander van no cure no pay, alleen maar van onnodig no cure no pay. De vraag is natuurlijk: wanneer is no cure no pay onnodig?

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend kennis te nemen van het volgende:

  • De site is opgezet als hulpmiddel.
  • U bent hier uit vrije wil.
  • U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van de site.

Wilt u hulp bij het maken van uw keuzes in het letselschadetraject?

Klik dan hier of op de knop links met: "Check het zelf".

Wilt u meer informatie over het letselschadetraject? Hoe gaat het allemaal en welke aspecten spelen een rol? Waarop moet ik letten?

Klik dan hier of volg de linker knop met: "Alles over letselschade".

Wilt u gelijk naar het wettelijk kader van uw overeenkomst

Klik dan hier voor het artikel: "Het wettelijk kader van de overeenkomst".

 

Informatie voor slachtoffers op Google

Omdat hier eigenlijk online weinig in detail over te vinden is, en het van groot belang is dat het onderliggende contract met uw belangenbehartiger in orde is en gebaseerd is op de juiste uitgangspunten hebben wij deze site gemaakt.

Copyright voor de professional, niet voor de particulier

U mag als particulier alle content van de site gebruiken die u maar nodig heeft, mits het maar voor priv├ęgebruik is en niet publiekelijk op websites gezet wordt. U kunt, als particulier, dus wel in uw eigen correspondentie met de verzekeraar of uw belangenbehartiger stukken tekst knippen en plakken. De teksten zijn vrij informeel geformuleerd en u treft hier dus geen zwaar formeel juridische taal aan zoals tussen partijen gewoonlijk gebruikelijk is.

Hij = Zij

Wij gaan er in de tekst vanuit dat onder het slachtoffer zowel man als vrouw wordt verstaan.

Ongeval  = de schadeveroorzakende gebeurtenis

Leest u in de teksten het woord ongeval dan bedoelen wij hiermee alle schadeveroorzakende gebeurtenissen zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, ongevallen van sport en spel, overige ongevallen waarbij een derde partij aansprakelijk is en de medische fouten.

(copyright:www.slachtofferinformatie.nl.) Zonder toestemming mag u geen teksten overnemen.